як зіткнулася з єхидною посмішкою Жені "сонечко ти куди, ми ж тільки почали" тут я почала кричати в надії що Паша або хто то почує мене, але тут же отримала по обличчю від Жені "а ну сука пішла ..." і штовхнув мене назад в гараж де був Юра, я просила не чіпати мене говорила какже Паша він же ваш друг, але все це було марно. Юра сват мене за волосся і сказав "ну що сама разденешся?" у відповідь я тільки схлипувала і тоді подашел Женя затиснув мені руки і сказав "Юрец, давай реще стягував з неї все" я ще раз закричала а вони сказали "твій благовірний всерівно тебе неуслишіт, він ще довго спатиме, а шалава твої додому звалили, нам кицька ти більше нравішся "кинувши мій одяг на підлогу вони як голі дівчата запихать руку в дупу почали класти мене на неї, як я тільки не намагалася вириватся але все було марно і хто ще придумав цю фразу" сука не захоче, кабель не вскочет ", ще як схопиться, навіть цілих два. І ось коли після чергового мого крику типу "ну ненадо козли ебание" мені так заїхали пороже, що я вирубалась .... прокинулася я від різкого болю яка полилася в мене по всьому тілу, коли цей виродок Юра засовував мені свій величезний член прямо в жопу, я не витримала й застогнала від нестерпного болю після чого женя сказав "про та гляди Юрец, їй подобається" і підійшов до мене зі стоячим хуем і як засадив мені його в рот що у мене аж подих перекрити, від того що від мене постояно долинали стогони Женя швидко кінчив, а Юра продовжував вганяти в мене свій багнет який від наближення оргазму ставав все більше від чого мені було ще болючіше, тут він витягнув свій хуй і сказав мені ВСАТ наколені і я ще не встигла це дослухати як ззаду подошол женя і штовхнув мене напов, Юра підійшов і став возити своїм членом за моїми губах іноді засовуючи його кімн в рот а женя дивлячись на все це стояв і дрочил що б засадити мені повторити разу ... Я благала бога що б це все закінчилося швидше мені вже
дівчата фото голі
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1