такого нахабства і не знаючи, що робити якийсь час стояла "струнко" ляскаючи здивованими очима! А негр надивившись і криво посміхаючись, абсолютно безцеремонно схопив мене своїми долонями за груди, боляче стиснув їх і глянувши на мене хрипко запитав-"Suck my dick, white whore?". Я буквально вибухнула від обурення і з усією силою вліпила ляпас нахабному негру, прокоментувавши свій рух завченим ще зі шкільної лави-"Fuck you, nigger!". Це я потім дізналася, що негри дуже не люблять, коли їх називають nigger. Це вважається у них важким образою. Вони, мати їх, виявляється шоу голі дівчата афроамериканці! Вообщем від цього чи від ляпаса, а може від того і іншого очі негра налилися кров'ю і він загарчав, з розмаху вдарив мене правою рукою. Я впала на підлогу запльовану ... А негр схопив мене за волосся, витягнув хромований пістолет і направив його на мене. Я дуже, дуже злякалася і закричавши-"Don't shut me ..." закрила обличчя руками думаючи, що мені кінець, а негр піднявши мене з підлоги і поклавши на плече як ляльку, зробив кілька кроків і кинув мене на брудний тапчан в глибині приміщення . Потім знову схопив мене за волосся і повільно повторив, боляче тицьнувши пістолетом у груди-"Suck my dick, white whore?". Вираз його чорною морди (слово "особа" тут абсолютно не підходить), було дивно звірячим! Як воно миттєво поменялос