вириватися, але це його тільки підбивав, і притиснувши мене до піску так що я майже не могла дихати різко ввійшов у мене. Від дикої болю, розриває мене зсередини, я стала кричати, але рот мені відразу закрито член Діми зі словами: «смокчи сучка». Не довго думаючи Паша вирішив зайнятися залишилася вільної незайманої дірочкою. На початку він засунув мені в жопу палець, від чого по поему тілу пробігла дрож, але не від задоволення як подумав Паша, а від болю. Коли ж я відчула що величезний Пашин член збирається увійти до мене, я почала звиватися, мукати і намагатися вирватися. Але три пари рук тримали мене дуже міцно і незабаром Пашин член був всередині мене і рухався в ритм з усіма. Я думала що втрачу свідомість, біль була просто нестерпна, але незабаром я відчула дивне відчуття - я отримувала задоволення від болю і від сексу. Я кричала вже від задоволення.
Спочатку я відчула що член в моїй дупі потвердел і ще більше збільшився, а через кілька секунд сперма залила всі мої нутрощі.
Через деякий час я відчула смак Діминого сперми, а ще через мить скінчив і Славко.
Хлопці залишили мене одну приходити до тями але попередили що якщо я комусь розповім то мене виебут не тільки вони. І що тепер я належу тільки їм і скоро все може повторитися ...