Був теплий літній вечір. Ми з подругами довго гуляли і коли на годиннику мого старого моболільно здалися циферки 22:30 я вирішила, що пора додому. Живу я на 9 поверсі в дванадцятий будинку. І пішки ходжу рідко. Сьогодні був той саами день, коли я вирішила пробігти по сходах. На 5 поверсі я зменшила швидкість. Коли я проходила 7 поверх хтось схопив мою ногу. Я дуже злякалася, коли побачила поруч із собою смердючого бомжа. Було тепло і я була в короткій спідниці і недовгою топіку. Бомж почав єхидно лапати мою ногу, я так злякалася, що не змогла вимовити ні слова. Коли я опам'яталася почала кричати і вириватися він різко вдарив мене чимось по голові. Без свідомості я провела напевно годину. Отямилася в якомусь брудному підвалі в ньому пахло якийсь рибою і спиртом. Тут я побачила мого викрадача. Побачивши, що я прокинулася він став зривати з мене одяг. Я почала кричати пронизливо, за що отримала ляпаса. Отримати ляпас від брудного бомжа було вкрай огидно і не приємно. Я замовкла. Бомж схвально посміхнувся і стиснув мою ліву цицьку. Мені було дуже боляче. Потім він різким рухом кинув мене вниз. На якусь мить я втратила рівноваги і шубовснула на бетонну підлогу. Перед моїм обличчям виявився величезний хуй цієї брудної тварини. Мене трохи не вирвало! Але, не дивлячись на це мені довелося смоктати цю гидоту. Я гладив його мошонку, масажувала анус. Потім його член став викидати струмінь пряної, липкою рідини. Мені стало страшно від однієї думки, що мені починає все це подобається. Але я й не знала, що найстрашніше чекало мене ще попереду. Коли він скінчив у мене, і я все проковтнула, він повільно знімати з мене труси. Тоді мене охопив справжній страх, адже у свої 16 років я залишалася Цьолко. Але моя пожадливі пізда була вся волога і до мого великого сором бомж це помітив. Різким рухом він встромив в мене свій палець, потім 2. покружлявши в моїй невинної кицьки своїми ручещемі він стілець вводити в мене свій хуй. Розриває біль, здавалося, не припиниться ніколи! Мені було моторошно боляче, але після 2-3 поштовхів все пройшло і стало дуже добре. Я навіть забула, що на мені скаче волохате, не митое чудовисько. Він мучив мене не довго, скінчив швидко і кудись пішов. Через півгодини він повернувся з банкою вазеліну і став намазувати мій задній прохід. Я завжди цього дуже боялася, всі говорили, що це дуже боляче. Але у мене не виявилося вибору. Ось ще одна мить і його пах будуть розривати мою попку. Від страху і приниження в мене покотилися сльози. І ось сильний біль знову пробила мене. Бомж насолоджувався, міняв пози, цілував мене в засос. І, нарешті, він скінчив. На останок він боляче вщипнув мене за клітор і поплескав мене по попі. Коли я прийшла додому було 3 години ночі, батьки на мене сильно накричали. Коли я їм усе розповіла спочатку вони не повірили. Потім коли мене відвели до гінеколога все прояснилося. Але мого гвалтівника посадити не вдалася, він повісився, коли я йому повідомила, що вагітна.
голі дівчата
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1