було все одно на їхні знущання, тут Юра кінчив мені в рот, бризки сперми розлетілися у мене повсему особі, але от би всі ... але тут женя знову хапає мене валить на підлогу і завалили на мене своєю тушой починає трахкати, тут я чую "ну ладно Жендос я підійду ща" після чого Женя продовжує сунути свій член мені те жопу то в пізді, у мене вся дупа від болю вже анімела і я вирішила просто мовчати і дождатся коли всі це закінчиться, коли він скінчив він сказав мені "все ти вільна, голі дівчата 18 років дупа то в тебе робоча" я швидко схопилася забувши про весь біль, у мене в голові була тільки одна думка, скоріше звалити звідси .... АЛЕ сьогодні доля вирішила підкинути ще одну напасть, неуспела я схопити свій одяг ... як побачила Пашу, яка стояла поряд з Юрою від якого виходили слова "ось подивись ніж твоя дружина займається поки ти спиш" на що Паша відповів "я завжди знав що ти повія, косячи під Цьолко" я не могла всього цього більше виносити, схопила одяг і побігла куди очі гледят, дорога від лісу була недалеко я нашкрябала всі гроші з
оголені дівки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1