тих чи інших занедбаних гаражів ... я зайшла в один села на якусь каробку закурила сигарету і тут емоції не витримали і я розревілася і так я просиділа одна хвилин 30-40 поки не почула якісь кроки доносяться з зовні я вийшла а там стояв мій чоловік ледве тримаються на ногах, він почав типу "шо ти звалила те, забий на Брет цієї ідіотки" ну і т.д після чого почав грубо стягувати з мене джинси і лестощі під топік, я йому сказала що мені зараз не доетого, але від випитого спиртного він вже мало що чув і продовжував облизувати мені обличчя губи, спускаючись все нижче і нижче поки не заліз пальцями до мене в кицьку при цьому докінця стягуючи з мене джинси, я сказала що я не хочу займатися з ним сексом коли він у такому стані на що він відповів "чого охуела ..!!! я буду трахкати свою дружину де захочу і коли захочу" я навіть обімліла від цих слів т.к таким ... я його ніколи не бачила і ось він продовжив грубо цілувати мені груди при цьому сильно покусав за соски потім він сказав що б я нагнулася, ледве знявши з себе штани він дістав з штанів вже давно стоячий і твердий, як камінь член і з усією дурниці засунув мені , та так що я скрикнула від болю, швидко кінчивши він дещо як застебнув штани і запитав "ну чого ти йдеш? або будеш тут і далі соплі пускати ..." після цих слів мені ще більше перехотілося туди повертатися і я сказала що я попоже підійду після чого він не довго думаючи пішов назад до друзів ... і що ви подумаєте начебто все ... звичайна сварка? НІ! от тут то все і починається про це мені навіть зараз важко згадувати, я сіла і продовжувала думати про слова оповіді катей сьогодні про Пашу як Раптом .... я знову почула кроки, несомневавшісь що це знову голі дівчата 15 років фото п'яний паша преться я крикнула "Паш ти чого тупий, сказала ж попоже прийду "але який був мій подив коли там стояв Юра! "Ніка а це не Паша"-сказав він повільно наближаючись до мене "ти чого тут сумуєш одна?" я кажу "ти сам все чув що Катря про них з Пашею сказала" он-"ха тільки і всього, так не хвилюйся це справа поправна" після цих слів у мене мурашки побігли по тілу я ледве видавила з себе "в якому сенсі можна зарадити? " тут він підходить до мене різко хапає за плечі і каже "ну давай зайчик і чоловікові помститися та й задоволення отримаєш" я просто ОХУЕЛА! від цих слів, я відштовхую його в сторону і побігла до виходу і тільки переступила за поріг
игры онлайн для дівчат
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1