твій член. Біль розірвала мене на частини, я спробувала відсунутися, але Влад міцно притиснув мене до дивана. Однією рукою він відсував мою ногу, інший притримував член. Господи ... так боляче мені ще ніколи не було ... Я відчула, як член у щось уперся. Влад пробурчав щось недоладне і з силою встромив його в мене. Я закричала. ... У цей момент до зали зайшов Леха. Він подивився на мене, з задертою ногою, на зіщулена подушку руки, на заплакане обличчя. Потім на Влада, так по-свійськи впроваджуючи свій член в мене. Леха підійшов до Владу і штовхнув його. Боже! .. На той момент я любила Леху більше всіх Денисов, разом узятих! За те, що заступився за мене, за те, що не дав Владу знущатися далі ...
Леха підійшов до мене, відсунув подушку і тихо прошепотів на вушко: «Не бійся, малюк. ... Не плач, ... Боляче не буде ...»
Я притулилася до нього і ще більше заридала.
«Не бійся, сонечко ...» обійняв мене.
«Не треба, не плач ...» Леха, що ти робиш? ...
«Не треба плакати ...» я відчула його член, біля мого живота.
«Прости, мила ...» він почав мене ебать.
«Прости ...»
Леха все більше і більше розганявся, а в мене вже не було сил навіть щоб заплакати. Я просто лежала кулем.
... Через якийсь час я прокинулася фотографії голих дівчат на своєму ліжку, поруч спав Леха. Я тихо встала збираючись вибігти на вулицю й покликати кого-небудь на допомогу. І наткнулася в дверях на Влада.
-ТОВ Наша крихта прокинулася! Ну що будеш з нами грати?
Я, заридав, опустилася на підлогу.
-Молодець, відразу зрозуміла, що я від тебе хочу! Давай, мила, працюй!
Він схопив мене за волосся і з силою встромив у рот член. Я вкусила його і спробувала схопитися.