мої сиськи без ліфчика майже вивалювалися назовні. Я вжахнулася і побігла від них, згоряючи від сорому і прикриваючи напівголі грудях руками ... Впала, боляче вдарившись головою ... Слідом мені свистіли і улюлюкати і я краєм ока помітила, що кілька негрів рушили за мною. Бігти на високих підборах було дуже незручно і знявши туфлі, побігла босоніж, не звертаючи уваги на остаточно вивалився з порваній майки груди ...
Знайти дорогу допомогла мені літня негритянка, з якою я зіткнулася в якому то проході. Вона виявилася на рідкість тямущий і вивела мене з цих нескінченних фото голі дівчата 18 років лабіринтів і довезла на своєму розбитому автомобілі в готель. Кофточку дала навіть, щоб груди прикрити. Втішала мене по-англійськи ... До цих пір вдячна їй ... Їхали ми з нею довго ... Як же я могла так далеко забратися?
Про те, що трапилося я нікому не сказала, мої подружки-пліткарки (знаю їх дуже давно) моментально б "розповіли по великому секрету" б усім нашим спільним друзям і знайомим про події ... Такий "слави" на батьківщині й у ВУЗі мені дуже не хотілося. Дівчата й у номер повернулися пізно ввечері напідпитку, зовсім забувши про мене і думаючи, що я повернулася в готель сама. Більше я з номера не виходила, пославшись на хворобу ...