Не поліз він туди, занадто великий виявився, як я не намагалася ... Негр невдоволено загарчав, а я щоб згладити ситуацію сіла на коліна і стала обробляти його губами. Кілька разів афроамериканець хотів кінчити і його член напружувався у мене в роті, але я зупинялася і дула на майже димучий від напруги здоровенний член. Так я робила кілька разів, але потім негр схопив мене за голову і різко сунувши чорний шланг в мою горлянку, зробив кілька судомних рухів і кінчив мені прямо в шлунок. Я відчувала, як гаряча і терпка рідина розтеклася на мою горла і гланди. Член він не виймав близько хвилини, стоячи із закритими очима і бурмочучи лайки ... Потім різко висмикнув його, подивився на мене зверху-вниз і абсолютно несподівано вліпив мені ляпас, від якої я повалилася набік. Моя неземна еротична знемога миттєво випарувалася. А негр схопив мою улюблену сумочку, де знаходилося трохи грошей, золоте колечко-подарунок фото голої дівчини мого хлопця і дорога косметика і прошипів англійською - "Оплати задоволення, біла повія" потім швидко пішов. Я залишилася одна і стала одягатися плачу від образи і безпорадності ... Ліфчик я так і не знайшла і вдягла майку на голе тіло ...
Дорогу наверх я знайшла швидко і несподівано побачила чорного поліцейського, що стояв біля виходу з компанією чорних хлопців. Дико зрадівши я підбігла до нього і стала пояснювати заважаючи російські слова з англійськими, що я росіянка мене пограбували та згвалтували. Пояснювала довго, а чорний поліцейський і інші чорні морди обступивши мене лише скеля і з цікавістю витріщалися на мене ... Потім я перевела очі на свої груди і зрозуміла, куди ці черножопие пялілісь! І так само вони цокотіли мовою, як це робив мій недавній гвалтівник-воріт моєї майки був відтягнуть і порваний так, що
дупи дівчат
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-08 23:38:44
Страница: 1