Його очі нагадували розрізані навпіл тенісні кулі з крапкою посередині і викликали у мене дикий жах. Я прошепотіла одними губами-"Yes ... no kill me ...", а негр швидко стягнув з мене майку і міцно вчепившись рукою з наколкою в ліфчик, різко рвонув його на себе. Застібка ліфчика з тріском лопнула, сам ліфчик (він залишився у нього в руці) негр викинув у бік, а я залишилася перед гвалтівником з погойдувався голими грудьми. Якийсь час негр розглядав мої сиськи, похитуючи головою і цокаючи мовам, потім загарчав, схопив їх руками і став м'яти. Він грубо м'яв їх крутив соски, смикав з одного боку в бік, як ніби вони були гумові, а я прикусивши губу і старіючи не пропустити ні звуку лежала без руху розуміючи, що опір марний, на допомогу навряд чи хто прийде і краще віддатися волі збройного гвалтівника . Пом'явши сиськи, негр витяг з джинсів свій здоровенний, напевно сантиметрів двадцадь п'ять, абсолютно чорний член і став великою чорною голівкою водити за моїми сосок. Ну а треба сказати, що мої соски дуже чутливі і я миттєво збуджуюся навіть від тертя кофтинки ... Іноді мені це заважало навіть танцювати на вечірках з симпатичними мені чоловіками. Та й вигляд ерегованому пеніса мене завжди сильно порушував. Вообщем, я від дотику цієї великої чорної штуки до своїх грудей миттєво збудилася ... Погодьтеся, це вкрай безглуздо в моїй ситуації, але на мене раптово нахлинула хвиля безсоромного жадання (місяць без сексу-що поробиш!) І я несподівано для себе застогнала, вигнувши тіло. А нахабний негр посміхнувся і пхнув у мій напіввідкритий рот свою ломаку, майже наполовину. Спочатку я давілась, я ще ніколи не мала справу з таким гігантським чоловічою гідністю, але потім освоїлася, сіла на коліна, розслабила горло (це я з юності вміла) і дозволила цьому шлангу увійти в мене майже повністю. Здавалося він дістає мені до шлунку і заповнює весь вільний простір у мене в організмі. Негру це, мабуть теж подобалося він закочував очі і хрипко лаявся по англійськи, продовжуючи насаджувати мою голову на свій член ... Потім він відсторонив мою голову і повільно витягнув у мене з рота свій дівчата 18 чорний болтіще. Схопивши мене за зад, він розгорнув мене "раком" і риком підняв спідницю, зірвавши і викинувши трусики убік. Тут я вчасно згадала про СНІД, вихопила з сумочки презервативи (подруга Іра наполягла, що б я взяла на всіх ... "На всяк випадок" говорила ...) і показала йому. Він відступив і кивнув головою, а я акуратно порвавши упаковку зубами, ротом повільно вдягла контрацептив на величезний чорний орган і швидко повернулася до нього задом, розставивши ноги і пріглашающе розсунувши статеві губи пальцями ...
Коли він різко ввійшов у мене, мені здалося, що мої очі вилізли з орбіт і я закричала ... Не можна не закричати, коли в тобі такий чудовий стовбур входить на всю довжину і рухається в тобі! Я просто насолоджувалася їм і не стримувала свої емоції. Потім він перевернув мене на спину і трахкав на спині, а я втративши голову від класного сексу, цілувала і облизувала його груди. Я просто перлась і стогнала в повний голос! Раптом він різко поклав мої ноги на плечі і вперся своєю Дринь мені в анус ... Якщо чесно, мені дуже хотілося відчути такого красеня у себе в заду-я допомагала йому руками і слиною, але ..
дівчата студентки голі
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-08 23:36:46
Страница: 1